Diensten

U kiest voor advies op maat
Als kantoor opereren wij onafhankelijk van onze leveranciers. Wij bepalen dus samen met u van wie we uiteindelijk de financiële diensten afnemen. Financiële dienstverleners hebben weliswaar een belang bij ons, maar zeker geen belang in onze onderneming. Dit betekent dus een keuzevrijheid niet alleen voor wat betreft bank of verzekeringsmaatschappij, maar ook de productvorm.

Er zijn een groot aantal financiële dienstverleners in Nederland. En allemaal willen ze u graag producten verkopen die in hun ogen onderscheidend zijn in de markt. Om u inzicht te verschaffen in de kosten en producteigenschappen van deze aanbieders werkt ons kantoor met programma’s die in staat zijn om een vergelijking te maken tussen deze aanbieders.

Uiteindelijk selecteren wij samen met u een product dat past bij uw persoonlijke wens en profiel. Uiteraard letten we daarbij op de hoogte van de premie, maar zeker ook op kwaliteit van de aanbieder en de risico’s die er eventueel aan het product kleven. Afhankelijk van het soort product zullen wij vooraf met u een zogenaamd klantprofiel doorlopen.